SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'rasmus.parkkila@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Rasmus Parkkila

Rasmus ParkkilaFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

0400 910 301

rasmus.parkkila@remax.fi

Aloitin välittäjäurani 19- vuotiaana. Menneet 10 vuotta ovat kehittäneet minusta huippumyyjän, yhden alan kirkkaimmista tähdistä. Kova työ ohjaa tekemistäni. Hengitän työtäni vuorokauden jokaisena minuuttina. Elän asiakkaitani ja heidän tavoitteitaan varten. Herään joka aamu valtavasta halusta auttaa ihmisiä.

Kiinteistönvälitys ei rakennu elämäni ympärillä, vaan koko elämäni on rakennettu kiinteistönvälityksen ympärille. Sisimmissäni olen oma itseni silloin kun hankin tai myyn kohdetta. Mietin omia asiakkaitani ja toimeksiantojani aamusta iltaan. Analyyttinen ajattelumaailma ohjaa tekemistäni. Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni myyjänä. Pilkon työni useaan pieneen osaan, josta tulee iso kokonaisuus. Teen monen asian täysin päinvastoin kuin osa kollegoistani. Se on uusiutumista, ajan hengessä elämistä, asiakkaiden yhä vaativampaan ostokäyttäytymiseen vastaamista, ja loppuviimein menestystä. Hallitsen erityyppisten kohteiden laajan kentän. Minulla on pitkä kokemus kaikkien seuraavien kaupan kohteiden myynnistä: Asunto-osakkeet, kiinteistöt, kiinteistön määräalat, kiinteistön määräosat, tontit, uudiskohteet, RS- kohteet, vapaa-ajan asunnot, saarikiinteistöt, osakkeiden merkintäsopimukset, liiketilat, asuntojen vuokraamiset, sekä autohalli / tallipaikat.


Välittäjästä sanottua

Rasmus on aivan täysi kymppi! Suosittelemme häntä välittäjänä aivan täydestä sydämestämme! Yhteistyömme alkoi uuden asunnon näytöstä ja laajeni saman tien tarjouksen tehtyämme myös meidän asuntomme myymiseen. Rasmus tuntui heti asiansa todella hyvin osaavalta ja skarpilta tyypiltä, joka kuunteli meitä, neuvoi meitä asiantuntemuksellaan ja ohjeisti jatkotoimenpiteiden suhteen selkeästi. Kokonaisuus sujui todella nopeasti eli uuden kodin ostotarjouksen tekemisestä vanhan kotimme myyntitarjouksen saamiseen kului noin puolitoista viikkoa. Asuntomme myytiin heti ensimmäisen näyttökerran jälkeen. Rasmus neuvoi ammattitaitoisesti hinnoitteluratkaisun suhteen esittäen eri vaihtoehtoja ja kertoen niiden eri puolet. Rasmuksen ammattitaidon ansiosta kotimme löysi heti ostajan. Rasmus oli mukana kaupantekotilaisuuksissa, mikä lisäsi varmuutta asioiden sujumisesta, ja kaupantekopäivän aamuna ilmenneet yllättävät viime hetken mutkatkin saimme yhdessä suoristetuksi. Olemme erittäin tyytyväisiä Rasmuksen toimintaan ja ammattitaitoon! Eniten arvostamme sitä, että hän aidosti kuunteli meitä ja piti meidät koko prosessin ajan ajan tasalla. Arvostamme myös sitä, että Rasmus oli helposti lähestyttävä ja selitti asiat meille ymmärrettävällä tavalla. Suosittelisimme Rasmusta kenelle tahansa ja milloin tahansa! Kiitos että autoit perheemme uuteen kotiin!
10
Oli mukava toimia Rasmuksen kanssa. Hän oli palvelualtis ja jätti myös itsestään ammattitaitoisen kuvan. Kaikki sovitut aikataulut pitivät ja myös varsinaisessa kaupantekotilaisuudessa oli lämmin ja rento tunnelma.
10
Jo ensimmäisessä puhelussa kävi selväksi, että Rasmus on tuleva välittäjä. Jämpti asenne ja hyvä suunnitelma ratkaisivat asian. Aikataulut menivät suunnitellusti ja koko asunnon myynti oli hyvä tapahtuma. Pieni vähennys kokonaispisteistä, koska vapautumisen neuvottelu unohtui kokonaan ja emme saaneet siinä ääntämme oikein kuultavaksi. Kokonaisuutena olin erittäin tyytyväinen Rasmuksen toimintaan.
Jari TuomainenMyyjä
9
Olen usein törmännyt välittäjiin jotka eivät hoida hommaansa kunnialla. Oli ilo asioida Rasmuksen kanssa ja huomata, että on vielä tyyppejä jotka tekee hommat oikein, keskittyneesti ja huolella. Ehdottomasti pelkkää positiivista sanottavaa ja jatkossa otan varmasti Rasmukseen yhteyttä aina kun on tarvetta välittäjälle sekä suosittelen häntä estoitta muillekkin.
10
Rasmus hoiti homman mallikkaasti. Ihan kuin seitsemän vuotta sitten, kun hän myi asuntomme. Välittäjiä ei tarvinnut sen enempää miettiä, koska Rasmus on meidän luotto välittäjä! Homma hoidettiin rautaisella ammattitaidolla ja nopeasti. Rasmusta on helppo suositella tutuille ja jopa tuntemattomille. Upeaa duunia jälleen kerran ISO KIITOS RASMUKSELLE Rock!
Olli-Petteri LustigMyyjä
10
Välittäjä pyrki vaikeasta kohteesta huolimatta löytämään sille sopivimman ostajan ja mielestäni onnistui tässä hyvin. Tulen varmasti ottamaan häneen yhteyttä muissakin asuntokaupoissani sekä tietenkin suosittelemaan tuttavilleni.
Seppo KoivunenMyyjä
10
Mielestänbi Rasmus hoiti homman hyvin ja luotettavasti.
Simo HildenMyyjä
9
Rasmuksen ammattitaito paistoi läpi heti ensitapaamisella ja sama ote pysyi läpi koko prosessin. Kysyntää oli alussa odotettua vähemmän, mutta meininki pysyi positiivisena loppuun asti vaikka jossain kohti vaikutti jopa vahvasti, ettei kaupoille päästäisi. Kokonaisuudessaan alusta loppuun hyvin toteutettu paketti jota voin lämpimästi suositella kaikille!
Robin RantaMyyjä
10
Koko prosessi sujui helposti, selkeästi ja täsmällisesti, vaikutelma kaikkiaan ammattimainen ja positiivinen.
10
Rasmus on loisto välittäjä, suosittelen kaikille!
Jami KiviojaMyyjä
10
Kaikki sujui todella hyvin. Plussaa, että pitää hyvin ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.
10
Välittäjämme oli aivan mahtava! Ei mitään kritisoitavaa. Voisimme suositella kenelle vaan! Oli erittäin miellyttävää ja hauskaa tehdä Rasmuksen kanssa yhteistyötä. Iso kiitos hänelle asuntomme myynnistä!!
Mari-Johanna AaltoMyyjä
10
Kaikki sujui sovitulla tavalla ilman minkäänlaisia ongelmia!
10
Ammattitaitoinen ote ja piti huolen siitä että meidän ei tarvinnut huolehtia että asiat hoituvat. Eniten arvostimme nopeaa kommunikointia ja rentoa asennetta ja tilannetajua.
Arno IllukkaMyyjä
10
Ensivaikutelma oli hyvävastaavien kohteiden . Välittäjä oli tutustunut kohteeseen ja vertailu alueen vastaaviin kohteisiin tuntui hyvin perustelluita. Markkina oli haastava keväällä 2020, koska maassa vallitsi poikkeustilanne. Tehtävänannon aikana esiintyneet poikkeus ja ongelmatilanteet hoidettiin täsmällisesti ja asiantuntevasti. Sovitun ajan kuluessa saatiin riittävä määrä ehdokkaita ja mielestämme oikean ehdokkaan valinta sujui hyvässä yhteistyössä. Näkemykseni mukaan kaikki kolme osapuolta olivat syntyneeseen ratkaisuun ajallisesti ja taloudellisesti tyytyväisiä. Tämän kokemuksen perusteella käyttäisin samaa välittäjää myös jatkossa.
10
Rasmus löysi tämän kohteen minulle kriteerieni perusteella ja tarjosi tätä. En olisi itse törmännyt siihen netissä. Hyvän välittäjän ansiosta tämä kohde löysi uuden ostajan. Loistavaa ja asiantuntevaa palvelua niinkuin aina häneltä!
Julia KeikkalaOstaja
10
Aivan superhienoa asioihin paneutuvaa, luotettavaa ja ystävällistä palvelua välittäjältä. Asunnon myynti olisi tuskin käynnistynyt, jos en olisi löytänyt tällaista yhteistyökumppania kuin Rasmus; alusta asti oli hyvä tunnelma ja luottavainen mieli siihen, että välittäjä paneutui yksilöllisesti minun toimeksiantooni. Pettyneenä lukuisiin aiemmin tapaamiini välittäjiin, en enää uskaltanut toivoa, että tällainen hieno yhteistyökuvio voisi syntyä ja saisi nauttia tämän tason asiakaspalvelusta. Kaikki sujui jopa odotukset yllättäen. Aivan mahtavaa!
Heli NurminenMyyjä
10
Rasmuksen kanssa oli todella kiva tehdä yhteistyötä alusta loppuun. Hänestä huokui ammattitaito ja tavoitteellisuus ja hän oli selkeä ja huumorintajuinen. Aion suositella Rasmusta aivan varmasti tutuilleni, mikäli he miettivät asunnon myyntiä
Nelli AvikainenMyyjä
10
Välittäjä oli entuudestaan meille tuttu ja kauppa hoitui tosi hyvin ja luotettavasti. Ainut mihin voisi vielä panostaa on kaupan jälkeinen asiakkaan hoito. Esim. avainten palauttaminen kaupan jälkeen. Kaupat tehtiin sähköisesti mikä oli meille uutta aiheutti hieman hämmennystä. Muutoin Rasmus on tosi ammattilainen ja häneltä asuntokauppa sujuu mallikkaasti.
Riitta TaimiMyyjä
9
Aktiivinen ja oma-aloitteinen ammattilainen, joka pitää minut ajan tasalla koko ajan. Alansa parhaimmistoa.
Seyvan KhaliliMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste